حرفه وطن
 
قالب وبلاگ
[ چهار شنبه 9 اسفند 1391برچسب:, ] [ 5:59 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]

 








 این اشکال عجیب که به تیرهای خط تلفن چسبیده اند، لانه شگفت انگیز پرندگان است.

جام نیوز؛ اين لانه های بزرگ و شگفت انگيز که در صحرای کالاهاری در آفريقای جنوبی قرار دارند، توسط پرنده های بافنده و از شاخ و برگ خشک درختان ساخته شده اند.

در هر یک از این لانه های عجیب که تنها در آفریقای جنوبی دیده می شود، بیش از 100 جفت پرنده زندگی می کنند.


موضوعات مرتبط: متفرقه، ،
برچسب‌ها:
[ چهار شنبه 9 اسفند 1391برچسب:, ] [ 5:50 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]

 
از مهمترین انواع استاندارد، استاندارد مصرف انرژی الکتریکی لوازم خانگی برقی است.
 ساخت و تولید لوازم برقی خانگی یک فرآیند صنعتی است که نیاز به نظارت دارد. میزان کیفیت و مناسب بودن هر وسیله برقی برای استفاده، باید مورد تایید قرار گیرد. همچنین درجه کیفیت وسیله برقی نیز باید توسط یک سازمان رسمی و بی طرف اعلام شود.

این مرجع رسمی در کشور موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران است. استانداردها حدود، چگونگی و شرایط قابل تایید بودن خصیصه های مختلف یک وسیله را معین می کند. از مهمترین انواع استاندارد، استاندارد مصرف انرژی الکتریکی لوازم خانگی برقی است.


موضوعات مرتبط: برق و الکترونیک، ،
برچسب‌ها:
ادامه مطلب
[ دو شنبه 7 اسفند 1391برچسب:, ] [ 17:37 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]

داشتن یک خواب آسوده آرزوی همه ماست. اما گاهی مواقع این آرزو در حد رویا باقی می ماند و ما را در حسرت یک دقیقه اش باقی می گذارد. این پرونده با حجم انبوهی از اطلاعات باز شد تا شما آرزوی خود را از نردیک ملاقات کنید. توصیه سلامت نیوز مراجعه روزانه به پرونده موجود است چرا که هر روزی برگی به آن افروزه خواهد شد. خواندن این پرونده را برای داشتن خوابی آسوده توصیه می کنیم، شما نیز خواندن آن را به عزیزانتان توصیه کنید.

بیخوابی چیست؟

آدمی در بیست و چهار ساعت شبانه روز در حدود 8 ساعت خواب نیاز دارد تا بتواند کار روزمره خود را درست انجام دهد و احساس سلامتی و نشاط کند و انرژی کافی برای فعالیت های روزانه را داشته باشد.
بی خوابی در هر سنی ممکن است اتفاق افتد، ولیکن با بالا رفتن سن اکثراً اختلال در خواب و بی خوابی شبانه آغاز می گردد.
مشکل بی خوابی در افراد به شکل های گوناگون بروز می کند . گروهی وقتی که به رختخواب می روند، نمی توانند بخوابند و مشکل در ابتدای خواب رفتن دارند.

گروهی اوایل شب خوب می خوابند، سپس به هر دلیلی از خواب بیدار می شوند و یا اینکه نیمه شب به هر دلیلی از رختخواب بیرون می آیند و دوباره به خواب نمی روند. گروهی شب بیداری ندارند، ولیکن صبح خیلی زود از خواب بر می خیزند. به هر حال به هر گونه‌ای که این مشکل خواب را داشته باشیم برایمان آزار دهنده است.
عوامل گوناگون مانند استرس،افسردگی و استفاده از مواد حاوی کافئین به مقدار زیاد، تغییر در ساعات کار روزانه، مصرف بعضی از داروها، احساس درد و رنج در اثر بعضی ازبیماریها از مواردی هستند که می توانند سبب بی خوابی شوند.
افراد پیر مقداری از ساعت خواب شبانه را با خواب نیمروز و یا خواب در طول روز جبران می کنند.
بیخوابی خود شاید مشکل چندانی نباشد، ولیکن پیامدهای آن بیشتر آزار دهنده است. بی خوابی سبب می شود که آدمی احساس خستگی و افسردگی کند وگاهی مانع ازتفکر،اندیشه و رشد فکری می شود. بی خوابی سبب می شود که فرد نتواندروی کارهای روزانه خود تمرکز کند.
همانطور که در بالا یادآور شدم، آدمی حدود 7 تا 8 ساعت در شبانه روز به خواب احتیاج دارد. در جوانی این مقدار ساعت خواب اکثراً در شب خواهد بود و در کهولت همین ساعات خواب لازم است، ولیکن افراد پیر مقداری ازساعت خواب شبانه را با خواب نیمروز و یا خواب در طول روز جبران می کنند.
اگر شما روز با انرژی، با نشاط هستید و احساس خستگی نمی کنید، خود یک دلیل بر این است که شب خواب کافی داشته اید.

چگونه بی خوابی را درمان کنیم؟

بی خوابی همانند هر بیماری دیگری دلیل دارد. بنابراین اگر علت را پیدا کرده و درمان کنیم، مشکل ساده تر حل خواهد شد. گاهی فقط کافی است تغییرات کوچکی در روش و عادات شبانه افراد داده شود و این به خودی خود بیخوابی را برطرف خواهد کرد.

چه کنیم که خواب بهتری داشته باشیم؟

چندین نکته را که در بهبود خواب مؤثر است یادآور می شوم:

1- کوشش کنید هر روز، حتی روزهای پایان هفته هم در یک زمان معین به رختخواب بروید و در یک زمان معین از خواب بلند شوید. حتی اگر خواب کافی نداشته‌اید،چنین امری باعث می شود که بدن شما به یک برنامه معین عادت کند و همین روش آرام آرام سبب بهبودی در سیکل خواب شما خواهد شد.
2- قبل از رفتن به رختخواب یک حمام گرم بگیرید و حدود 15 دقیقه کتاب بخوانید و سپس به رختخواب بروید. این کار را مرتب تکرار کنید. این روش به خواب شما کمک می کند.
3- از رختخواب فقط برای خوابیدن و زناشوئی استفاده کنید. هنگامی که برای خواب به بستر می روید، از تلفن کردن، نگاه کردن به تلویزیون، خوردن نوشابه، غذا و یا میوه در رختخواب پرهیز کنید و ازرختخواب فقط برای خوابیدن استفاده کنید.
4- اطاق خواب باید تاریک و بی سر و صدا باشد. اگر چنانچه سرو صدای اطراف مزاحم خواب شماست، با کاربرد Ear Plugs و یا روشن کردن Fan از صدا ی مزاحم پیشگیری کنید. اگر در روز به بستر می روید با پرده و یا کرکره های تاریک, اطاق خواب را تاریک کنید.
5- گاهی تمام کوشش خودرا می کنید و هنوز هم 30 دقیقه پس از رفتن به بستر هنوز نمی توانید بخوابید. از بستر بیرون بیایید و به اطاق دیگری بروید. حدود 20 دقیقه دیگر به بستر برگردید. اگر باز هم پس از 30 دقیقه نتوانستید به خواب بروید، دوباره اینکار را تکرار کنید تا بالاخره به خواب بروید.
این روش ها در ابتدا بسیار مشکل به نظر می‌آید ولی پس از مدت زمان کوتاهی که تکرار شود، سیکل خواب شما تنظیم می‌گردد و سپس بدون هیچ کمکی می‌توانید به راحتی بخوابید.

آیا داروهای خواب آور کمک می کنند؟

داروهای خواب آور می توانند به بعضی افراد برای خواب راحت کمک کنند، ولیکن استفاده از داروهای خواب آور بی خوابی را درمان نمی کنند و برعکس استفاده از آنها برای مدت طولانی خود سبب بی خوابی می‌شود. کاربرد این داروها برای مدت زمان کوتاه حدود 5-3 شب برای تنظیم خواب مؤثر است. شاید خود شما تجربه کرده باشید و یا دوستان و آشنایان بارها به شما گفته باشند که در ابتدای مصرف هر داروی خواب‌آوری مدتی کوتاه دارو مؤثر است، سپس دیگر اثری بر روی بهبود خواب ندارد. دویم آنکه بکارگیری داروهای خواب آور در بعضی موارد و در مورد افرادی با بیماریهای ویژه، بسیار خطرناک است و نباید مصرف شود. بنابراین از دوستان خود داروی خواب‌آور نگیرید. اگر چنانچه می خواهید از داروهای خواب آور استفاده کنید حتماً با پزشک خود مشورت کنید.
تاکید می کنم که مصرف داروهای خواب آور در سالمندان بسیار خطرناک است و باید با بررسی و احتیاط تمام به کار برده شود.
نکاتی چند هست که اگر مراعات کنیم در خواب ما بسیار مؤثر خواهد بود، بدون اینکه احتیاج به دارو داشته باشیم.

چه بهتر این نکات را به خاطر بسپاریم:

1- پرهیز و یا کاستن از مصرف بعضی از مواد مانند، خوراکیهای حاوی کافئین ازقبیل قهوه، چائی، نوشابه، شکلات، بعضی از داروها مانند داوهای ضد سرماخوردگی، پرهیز از مصرف الکل زیاد و سیگار و تنباکو به خواب خوب کمک می کند.
2- ورزش برای هر بیماری از جمله بی‌خوابی تأثیر به سزایی دارد. بنابراین داشتن فعالیت فیزیکی در طول روز بسیار خوب است و لیکن از ورزش چند ساعتی قبل از رفتن به بستر خودداری کنید.
3- بیاموزیم که چگونه میزان استرس روزانه خود را کاهش دهیم.
4- با اضطراب و نگرانی وناراحتی هر گز به بستر نروید. گاهی بهتر است ساعتی وقت بگذارید تا آنچه که شما را نگران و مضطرب می کند بر روب کاغذ بنویسید و در مورد راه حل آن بی اندیشید. سپس آن را کنار بگذارید و به بستر بروید.
5- گاهی بهتر است قبل از رفتن به بستر یک خوراکی ساده و سبک بخورید، مانند یک لیوان کوچک شیر گرم و یا بیسکویت کوچک، و لیکن باید بسیار سبک، ساده و کم باشد.
6- اگر در شب خواب خوبی ندارید از خوابیدن در روز، به ویژه نیمروز پرهیز کنید.
به امید اینکه این نکات همه را در خوابی خوش یاری دهد و صبح را با نشاط و شادی آغاز کنید.

پس خواب خوب چیست؟
  
خواب کافي و راحت ، يکي از پايه هاي اصلي سلامتي است . در طول خواب بدن استراحت مي کند . انرژي  از دست رفته بدست مي آيد و بدن بار ديگر براي فعاليت جسمي و فکري آماده مي شود.  با ورود به دوره سالمندي ، تغييراتي در وضعيت خواب ايجاد مي شود ، به ويژه نياز به خواب شبانه کاهش پيدا مي کند .نبايد انتظار داشته باشيد که مانند دوران جواني بخوابيد .

 سعي کنيد از وقت اضافي خودتان بهتر استفاده کنيد . توصيه هاي زير مي تواند به خواب راحت تر کمک کند:

هر روز بطور منظم ورزش کنيد .پياده روي بسيار مفيد است و به بهتر شدن خواب کمک مي کند .بهتر است تمرينات ورزشي را حداقل دو ساعت قبل از خواب خاتمه دهيد .

* از چرت هاي روزانه اجتناب کنيد ؛ يا آنها را به حداقل برسانيد .  عادت کنيد شبها در يک ساعت معين به رختخواب برويد و صبح در يک ساعت معين بيدار شويد .
* هنگامي که واقعا احساس مي کنيد خوابتان مي آيد به بستر برويد .
* اگر پس از رفتن به بستر، خوابتان نبرد از رختخواب خارج شده و خود را با کاري سرگرم کنيد و تا وقتي خوابتان نمي آيد به بستر نرويد.همچنين از تماشاي تلويزيون يا مطالعه در بستر پرهيز کنيد.

* قبل از خواب يک دوش آب گرم بگيريد .
* براي شام يک غذاي سبک بخوريد .
* بعد از ساعت 6 بعد از ظهر مايعات کمتري بنوشيد .خصوصا از نوشيدن مايعاتي مانند چاي و نوشابه گازدار خودداري کنيد .
* پس از شام چاي يا قهوه ننوشيد .
* قبل از خواب يک ليوان شير گرم بنوشيد .
* اگر احساس ميکنيد خوب نمي خوابيد ، به پزشک مراجعه کنيد . بياد داشته باشيد  که هرگز بدون تجويز پزشک ، نبايد از داروهاي خواب آور استفاده کنيد . چون مصرف خود سرانه آنها مي تواند مشکل خواب شما را بدتر کند .


موضوعات مرتبط: بهداشت، ،
برچسب‌ها:
[ یک شنبه 6 اسفند 1391برچسب:, ] [ 16:26 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]

 

یک فرد بزرگسال در حالت عادی به 500 تا 600 میلی لیتر 

مایعات نیاز دارد که در هنگام ورزش و فعالیت بدنی ، علاوه بر این مقدار هر 20 – 10 دقیقه یک بار به 200 تا 300 میلی لیتر مایع اضافی نیز احتیاج دارد.

دو ساعت اول بعد از فعالیت بدنی در بیرون از منزل ، بایستی 700 میلی لیتر مایعات مصرف کنید.

بچه ها در حالت عادی نیاز به 120 تا 240 میلی لیتر مایعات دارند و هنگامی که در بیرون از منزل فعالیت دارند بایستی هر 20 دقیقه یک بار 150 تا 270 میلی لیتر آب و مایعات مصرف کنند.

بعد از تمام شدن بازی یا فعالیت کودک در بیرون از منزل ، در طی دو ساعت اول ، به 700 میلی لیتر مایعات نیاز دارد.

آیا می دانید که :
نوشیدن یک جرعه آب  برای یک فرد بزرگسال معادل 30 میلی لیتر مایعات است، در حالی که برای کودک معادل 15 میلی لیتر.

علائم کم آبی :

- لب و زبان خشک

- سردرد

- ضعف و سرگیجه یا خستگی مفرط

- ادرار غلیظ و پررنگ تر از حالت عادی

- تهوع

- درد عضلات

* تذکرات مهم در هوای گرم تابستان

1- هنگامی که روی سرتان آب می ریزید، احساس خوبی به شما دست می دهد، ولی این کار روی دمای مرکزی بدن شما تأثیری نمی گذارد. بایستی در هوای گرم تابستان مقدار زیادی آب و مایعات برای بدن خود فراهم کنید.

2- همیشه لباس های نازک و نخی با رنگ روشن بپوشید.

3- تا جایی که برایتان امکان دارد، در سایه و محل های خنک بایستید و کار کنید.

نکته :

بایستی به خاطر داشته باشید هر موقع، فردی در 

هوای گرم دچار سرگیجه، بی حالی و بی هوشی شد ، فوراً او را به پزشک برسانید.


موضوعات مرتبط: بهداشت، ،
برچسب‌ها:
[ شنبه 5 اسفند 1391برچسب:, ] [ 1:9 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]


به ادامه مطلب بروید


موضوعات مرتبط: کشاورزی ، طب سنتی، ،
برچسب‌ها:
ادامه مطلب
[ پنج شنبه 3 اسفند 1391برچسب:, ] [ 23:48 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]

ضرب المثل های جهان

برای مشاهده به ادامه مطلب بروید


موضوعات مرتبط: متفرقه، ،
برچسب‌ها:
ادامه مطلب
[ پنج شنبه 3 اسفند 1391برچسب:, ] [ 23:19 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]

آشنایی با دما های حساس زنبور عسل

 

قبل از آغاز بحث زمستان گذرانی باید ابتدا با خصوصیات دمایی  زنبور عسل آشنا شد .

1 -  احساس تغییر درجه حرارت : بدن انسان در مقایسه با زنبور عسل 10 برابر کمتر  احساس تغییر  درجه حرارت می کند . بطوری که اگر یک انسان سالم را در یک اتاق در بسته قرار دهیم و هوای اتاق را به آرامی گرم یا سرد کنیم  . او تا وقتی که این تغییر کمتر از دو درجه سانتیگراد است متوجه تغییر نمی شود ولی این دما  در زنبور عسل 2 / 0 درجه می باشد .

2 درجه حرارت داخل کندو 35 درجه سانتیگراد می باشد . این دما برای رشد نوزادان ،  تبخیر آب عسل و فعالیت های بدنی خود زنبور عسل ایده آل  می باشد.در این دما زنبور ها نه احتیاج به سوخت عسل برای گرم کردن کندو و نه محتاج آوردن آب برای خنک کردن کندو دارند . و یا به عبارت دیگر اگر دما کمتر از این باشد  زنبور ها با مصرف عسل و اصطکاک بدن هایشان با یکدیگر و تولید گرما  سعی در رساندن دما به این درجه دارند و در صورت گرم بودن هوا با آوردن آب و اسپری کردن در کندو  و  بال زندن دما را تا این درجه خنک کنند .  این درجه حرارت بهترین دما برای رشد نوزدادن است . در حرارت های کمتر رشد لارو ها بکندی انجام میگیرد . در صورت زیاد بودن حرارت نه تنها لارو ها خفه می شوند . بلکه با  نزدیک شدن به درجه حرارت  نزدیک ذوب شدن موم (70 درجه سانتیگراد ) ساختمان شش ضلعی مومی شان ها نرم شده و در صورت سنگین بودن ( پر عسل ، گرده و یا حاوی شفیره )  احتمال از هم پاشیدگی و ریزش هم وجود دارد. البته در زمستان دمای داخل کندو  گاه به صفر درجه و یا کمتر  هم می رسد . اما به دلیل به خوشه رفتن زنبور ها این سرما باعث مرگ زنبور ها نمی شود . اما در صورتی که زنبور عسل به تنهایی در این درجه قرار گیرد بال ها و پاهایش فلج می شود . اگر بعد از مدت کوتاهی دوباره زنبور را در هوای بالا 8 +درجه قرار  دهیم زنبور  دوباره قادر به ادامه زندگی می باشد . اما اگر زنبور مدت زمان زیادی در این حالت فلجی باقی بماند مرگش حتمی است .

3 در درجه حرارت های کمتر از 8 +درجه سانتیگراد و بیشتر از +49 درجه سانتیگراد ماهیچه های بال های زنبور عسل دچار فلجی شده و توان پرواز ندارد . به همین دلیل زنبود  قادر به پرواز نیست .ولی توان راه رفتن هنوز دارد  

4 هر  گاه درجه حرارت داخل کندو کمتر از 8 +درجه برسد  زنبور به خوشه می رود .( بنا به گفته دکتر شهرستانی) البته در برخی نژاد ها  در دمای صفر درجه زنبور های کلنی به خوشه می روند .

5 زنبور های عسل تا 30 درجه زیر صفر هم می تواند به راحتی زمستان گذرانی کنند ( در صورت  وجود عسل و جمعیت مناسب)  

6 در صورتی که درجه حرارت داخل کندو به 45 درجه برسد لارو ها و  شفیره ها خود را از داخل حجره ها به بیرون انداخته و تلف می شوند . و اگر حرارت داخل کندو به 50 درجه برسد زنبور های داخل کندو هم تلف می شوند .

 

نکته 1:

این حساسیت های دمایی در نژاد های مختلف کمی فرق می کند . بطوری که زنبور های بومی مناطق گرم سیری به حرارت های بالا مقاومتر و در برابر سرما حساستر هستند و بلعکس زنبور های بومی مناطق سرد سیری به دما های پایین مقاوم تر و نسبت به دماهای بالاتر حساستر هستند.

نکته 2:

زنبورعسل فقط در حال پرواز و بیرون از کندو مدفوع خود را دفع می کند  در زمستان وقتی دمای هوا کمتر از 8 +درجه بیرسد دیگر توان پرواز و بطبع توان دفع مدفوع ندارد در این  شرایط مدفوع داخل بدن زنبور ذخیره شده و در حالت فشرده  ( بدون ایجاد مشکل برای زنبور) تا مدت زیادی باقی می ماند و در روز هایی که گرمای هوا از 8+ درجه بالاتر رفت ، زنبور های کارگر از کندو بیرون آمده و در حال پرواز  دفع مدفوع کرده و فوری به کندو بر می گردند . البته زنبور دار ها نباید در زمستان درچه پرواز را ببندند . چون این انباشتگی مدفوع در داخل بدن زنبور اگر زیاد شود باعث بوجود آبدن مشکلاتی برای  زنبور شده و یا دفع مدفوع در داخل کندو و رشد میکروب ها و ویرس هاشده و . . . .

 

نکته 3 :

هنگامی که در اوایل بهار گرما به 14 درجه رسید زنبور ها کندو ها را رها کرده و به جستجوی گرده و شهد می پردازند . در چنین حرارتی هنگام ظهر می توان کندو ها را خیلی سریع کنترل کوتاهی کرد

نکته 4 :

زمانی که گرمای هوا به 8 +درجه و کمتر نزول و یا از 37 درجه بالاتر رود زنبور دیگر کار نمی کند . بهترین دما برای فعالیت زنبور عسل بین 20 تا 25 درجه سانتیگراد بالای صفر است .


برچسب‌ها:
[ پنج شنبه 3 اسفند 1391برچسب:, ] [ 23:14 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]

جوشکاری و برشکاری با استفاده از اشعه لیزر از روشهای نوین جوشکاری بوده که در دههای اخیر مورد توجه صنعت قرار گرفته و امروزه به خاطر کیفیت ، سرعت و قابلیت کنترل آن به طور وسیعی در صنعت از آن استفاده می شود .به وسیله متمرکز کردن اشعه لیزر روی فلز یک حوضچه مذاب تشکیل شده و عملیات جوشکاری انجام می شود


برچسب‌ها:
ادامه مطلب
[ پنج شنبه 3 اسفند 1391برچسب:, ] [ 23:2 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]

نمونه سوال درس آمادگی دفاعی سال سوم راهنمایی

برای مشاهده به ادامه مطلب بروید


برچسب‌ها:
ادامه مطلب
[ پنج شنبه 3 اسفند 1391برچسب:, ] [ 22:17 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]
صفحه قبل 1 ... 22 23 24 25 26 ... 52 صفحه بعد
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

به وبلاگ حرفه وطن خوش آمدید
نويسندگان
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان حرفه وطن و آدرس herfevatan.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آرشيو مطالب
اسفند 1396
فروردين 1396 اسفند 1395 بهمن 1395 دی 1395 خرداد 1395 فروردين 1395 آذر 1394 شهريور 1394 مرداد 1394 تير 1394 خرداد 1394 ارديبهشت 1394 فروردين 1394 اسفند 1393 بهمن 1393 دی 1393 آذر 1393 آبان 1393 مهر 1393 شهريور 1393 مرداد 1393 تير 1393 خرداد 1393 ارديبهشت 1393 فروردين 1393 اسفند 1392 بهمن 1392 دی 1392 آذر 1392 آبان 1392 مهر 1392 شهريور 1392 مرداد 1392 تير 1392 خرداد 1392 ارديبهشت 1392 فروردين 1392 اسفند 1391 بهمن 1391 دی 1391
امکانات وب

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 13
بازدید دیروز : 36
بازدید هفته : 60
بازدید ماه : 13
بازدید کل : 228619
تعداد مطالب : 511
تعداد نظرات : 65
تعداد آنلاین : 1



Alternative content



استخاره آنلاین با قرآن کریم


تعبیر خواب آنلاین

خطاطي نستعليق آنلاين