حرفه وطن
 
قالب وبلاگ

 

بهم ریختگی کلمات یکی از مشکلات دانشجویان هنگام کپی کردن فایل های PDF به WORD است؛  پنج سایت آنلاین به کمک دانشجویان آمده است تا این مشکل به راحتی حل شود. با این سایت های آنلاین می توانید به راحتی و بدون به هم ریختگی فونت، تبدیل خود را انجام دهید.


موضوعات مرتبط: فناوری و سیستم، فناوری ، سیستم، رایانه ، ،
برچسب‌ها:
ادامه مطلب
[ دو شنبه 14 فروردين 1396برچسب:, ] [ 7:51 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]

 

چگونه میتوانید بفهمید که آیا سیستم شما به یک بد افزار آلوده شده است؟ شما یک آنتی ویروس نصب کرده اید و گمان میکنید که بعد از این همه چیز در امن و امان است. اما اشتباه نکنید، شاید سیستم شما به یک بد افزار آلوده است که آنتی ویروس شما قادر به شناسایی آن نیست. بد افزاری که در حال سرقت اطلاعات شما است!

چندی پیش شرکت سیمانتک گزارش داد که در سال 2013 نرم افزارهای امنیتی و آنتی ویروس ها تنها موفق به مهار 43 درصد از حملات سایبری و بد افزارها شده اند. این آمار حاکی از آن است که بیش از 50 درصد از حملات سایبری موفق بوده اند.

نتیجه این امر تنها یک موضوع است: اینکه ما تنها میتوانید 50 درصد به نرم افزار امنیتی خود اتکا کنید. 50 درصد باقی مانده را باید از هوش و ذکاوت خود مایه بگذارید تا مطمئن شوید که سیستم شما آلوده نیست. ما به شما علایم اصلی آلوده بودن سیستم را نشان میدهیم:

سیستم آلوده به ویروس یا بد افزار چه علائمی دارد؟

بهترین راه برای تشخیص آلوده بودن سیستم، شناخت علایم آلودگی و وجود بد افزار در سیستم است. معمولا یک سیستم آلوده یکی یا چند یا حتی همگی نشانه های زیر را از خود بروز میدهد:

1 – تغییر یکباره در صفحه اصلی یا موتور جستجوی پیش فرض مرورگر شما

2 – کندی یا فریز شدن مداوم مرورگر

3 – کندی یا سرعت پایین و فریز شدن بی دلیل سیستم به شکل کلی

سیستم آلوده به ویروس یا بد افزار چه علائمی دارد؟

4 – عدم توان باز کردن وب سایت های امنیتی و یا Microsoft.com

5 – به یک صفحه وب هدایت یا Redirect میشوید که قصد بازدید از آن را نداشته اید

6 – نوار ابزار یا Toolbar ناخواسته در مرورگر خود مشاهده میکنید

7 – نرم افزار امنیتی یا فایروال سیستم از کار افتاده و آیکون آن قرمز شده است

8 – Pop up های غیر منتظره و نا شناخته حین وب گردی

9 – بالن های اخطار در Tray سیستم

10 – استفاده شدید و حداکثری از منابع سیستم به ویژه CPU

11 – فعالیت و ارتباط مداوم اینترنت حتی در مواقع بیکاری – فعالیت مداوم مودم.

12 – پیام های خطای غیر منتظره از سوی ویندوز

13 – اجرای خودکار برخی برنامه ها

14 – غیر فعال شدن برخی امکانات اساسی ویندوز همچون Task Manager یا ویرایشگر رجیستری

15 – نصب خود کار برخی برنامه های ناشناخته در سیستم

اگر با یکی یا چند مورد از این علایم در سیستم خود مواجه هستید، این احتمال وجود دارد که سیستم شما آلوده به بد افزار است. بهترین کار این است که با استفاده از ابزارهای امنیتی خود ویندوز یا سایر ابزارهای امنیتی برای پاکسازی سیستم اقدام کنید و اگر موفق نبودید چاره ای جز نصب مجدد سیستم عامل ندارید.

 


موضوعات مرتبط: فناوری و سیستم، فناوری ، سیستم، رایانه ، نرم افزار ، ،
برچسب‌ها:
[ سه شنبه 30 مهر 1393برچسب:, ] [ 10:30 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]

 

 

 

 

در این مطلب می خواهیم به شما روشی جالب برای شناسایی جنسیت سیستم خودتان را ارائه می دهیم. با نوشتن کدی مخصوص، به سیستم دستور می دهید که شروع به صحبت نماید و جنسیت خود را نشان دهد.

برای این کار برنامه Note Pad را اجرا نموده و سپس عبارت زیر را در آن تایپ نمایید.

Set objVoice = createobject("SAPI.SpVoice")

objVoice.Speak "in the name of god"

 

حال فایل مربوطه را با نام و پسوند shahedi.vbs ذخیره نمایید، اگر صدای مردی را شنیدید کامپیوتر شما آقاست و اگر صدای زن را شنیدید کامپیوتر شما خانم است.

باور ندارید؟ یکبار انجام دهید.

 


موضوعات مرتبط: فناوری و سیستم، فناوری ، سیستم، رایانه ، نرم افزار ، خبرهای آموزشی ، ،
برچسب‌ها:
[ جمعه 13 تير 1393برچسب:, ] [ 12:41 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]

روال پیگیری سیم کارت های دزدیده یا مفقود شده به اندازه ای طولانی و خسته کننده است که شاید راهکارهای همراه اول و ایرانسل برای ردیابی های مستقل و ویژه بیشتر به کار آید.

ردیابی گوشی های مفقودی و دزدیده شده با کم ترین هزینه

ردیابی گوشی های مفقودی و دزدیده شده با کم ترین هزینه

به گزارش شگفت انگیز :مفقود یا دزدیده شدن گوشی های تلفن همراه بیش از خسارت های مالی و معنوی که به دنبال دارد، آزردگی خاطر و نوعی استرس درونی برای مال باختگان به وجود می آورد به نوعی که آثار آن تا حدی بلند است که در برابر کوچکترین کنشی به صورت کاملا ناخودآگاه واکنش نشان می دهند.

یک مؤسسه تحقیقات روانی در اروپا نیز سال گذشته اعلام کرد که استرس ایجاد شده در بانوان بسیار بیشتر از آقایان است و البته در این گزارش بارها تأکید شده بود که آثار این سانحه برای کسانی نمود دارد که گوشی را از کنار گوش آنان قاپ بزنند و الا در شرایط دیگر یا با دیدن صحنه دزدی در پوزیشن های دیگر چندان اثری در روحیه آنان نمود نخواهد داشت.

اما در ایران همواره به کاربران موبایل توصیه شده که برای سیم کارت شان PIN Code در نظر بگیرند تا در صورت ربوده شدن گوشی، سیم کارت مورد مزاحمت و سوء استفاده قرار نگیرد؛ به کاربران گوشی های هوشمند نیز توصیه این بوده که از برنامه های کاربردی ضد سرقت استفاده کنند تا در صورت دزدیده شدن گوشی بتوان آن را قفل کرد یا حتی الامکان در صورت تعویض سیم کارت به شماره جدید آن دسترسی داشت.

رمزگذاری برای فایل ها و خودداری از نگهداری فایل های محرمانه و ضروری در گوشی همراه نیز از جمله دیگر نکاتی بوده که زبان به زبان چرخیده و دست کم کل جامعه را در بر گرفته است.

حال با تمامی این تفاسیر اگر گوشی دزدی  یا مفقود می شد، باید به مرکز خدماتی اپراتور مورد نظر می رفتیم تا با سوزاندن سیم کارت مانع از سوء استفاده از آن می شدیم یا خط را یک طرفه می کردیم تا بتوانیم تماس های ورودی به گوشی را همچنان داشته و پیگیر گوشی مفقودی باشیم.

گوشی های موجود در بازار بر حسب تنوع و قیمتی که دارند، گاهی برای مال باختگان بسیار پر اهمیت است که به دنبال سارق بگردند و از این جهت در گام اول باید به این یقین می رسیدند که گوشی آن ها دزدیده شده یا مفقود گردیدده است زیرا در صورت دزدیده شدن، موضوع کیفری می شود و در صورت مفقود شدن حقوقی؛ هر کدام از این دو موضوع نیز روالی مشخص و جداگانه برای پیگیری دارد.

اگر شخصی معتقد باشد که گوشی او دزدیده شده باید به کلانتری و با نامه ای که از آنجا می گیرد به دادسرا مراجعه کند؛ دادسرا هم مجددا نامه ای به آگاهی می زند و در این مرحله آگاهی درخواستی را برای سه اپراتور ارتباطی (همراه اول-ایرانسل-تالیا) تنظیم می کند تا پیگیر گوشی دزدیده شده از طریق شماره سریال باشند.

حال اگر بعد از گذشت مدت زمانی مشخص که معمولا ۴۵ روز است، بررسی اپراتورها نتیجه دهد روال هایی بیش از مراحل ذکر شده پیش می آید و مجددا باید بین دادسرا، آگاهی و اپراتور مربوطه طی العرض و شکوائیه ای را برای باز ستاندن گوشی دزدیده شده تنظیم کرد.

اما حالت دوم این است که مال باخته اعلام مفقودی کند که در این شرایط با توجه به حقوقی بودن موضوع، پای شورای حل اختلاف به میان می آید و برخی روال های پیگیری گوشی دزدیده شده که مطرح شد، حذف می شود.

روال رسمی تا پیش از این به شکل مطرح شده بود و از این جهت بسیاری از مردم از پیگیری گوشی دزدیده یا مفقود شده خود منصرف می شدند، اما با سیستم هایی که همراه اول و ایرانسل برای مشترکان خود پدید آورده اند، شاید با توسل به راهکارهای ساده تری نیز بشود که گوشی مفقودی یا دزدیده شده را ردیابی کرد.

*همراه اول ردیاب گوشی های مفقودی یا دزدیده شده*

مشترکین همراه اول برای ردیابی گوشی مفقود یا دزدیده شده خود می توانند از روش های زیر استفاده کنند:

•         ارسال شماره سریال گوشی از طریق شماره گیری کد #۲۱۴۱*۱۱۱*

•         از طریق سامانه جامع پیامکی خدمات همراه اول با ارسال ۲۱۴۱ به شماره ۱۱۱

سیستم ردیابی گوشی تا ۱۰ روز پس از دریافت شماره سریال، به جستجوی گوشی مفقود شده می پردازد و درپایان نتیجه را به اطلاع مشترک می رساند.

پس از گذشت ۱۰ روز در صورت موفقیت در ردیابی گوشی مبلغ ۳۰۰۰ تومان به حساب مشترک منظور شده و کد

رهگیری در اختیار مشترک قرار می گیرد تا مراحل حقوقی را از طریق مراجع ذی ربط پیگیری نماید.

درصورت عدم موفقیت، هزینه ای از مشترک کسر نشده و مشترک می  تواند برای ردیابی مجدد گوشی خود اقدام کند.

در هر دوره، تنها می شود درخواست ردیابی یک گوشی را از طریق یک شماره همراه اول اعلام کرد.

در طول دوره ی ۱۰ روزه نیز می توان با یکی از روش های زیر از وضعیت فعال و غیر فعال بودن سرویس ردیابی و نیز

تاریخ اتمام مهلت ردیابی اطلاع پیدا کرد:

•         شماره گیری کد #۲۱۴۰*۱۱۱*

•         ارسال ۲۱۴۰ به سرشماره ۱۱۱

*گوشی ایرانسلی را موقعیت یابی کنید*

اپراتور دوم ارتباطی هم با سرویس موقعیت یابی (LBS)، برخلاف سرویس های رایج که با استفاده از ماهواره موقعیت را تعیین می نماید از دکل های تلفن همراه برای تعیین موقعیت استفاده می کند.

به این ترتیب، امکان ردیابی هر وسیله ای تنها با یک سیم کارت ایرانسل مهیا می  گردد. (این سرویس در مقایسه با GPS از دقت کمتری برخوردار بوده و برای موقعیت یابی بسیار دقیق توصیه نمی گردد.)

برخی ویژگی های این سرویس نیز به شرح ارزان تر بودن نسبت به روش های مشابه، پوشش در اماکن مسقف و مصرف کمتر باطری نسبت به GPS است.

استفاده از این سرویس با توجه به اینکه موقعیت یابی آن بر حسب طول و عرض جغرافیایی سیم کارت صورت می گیرد، امکان این را فراهم می آورد تا حتی در فضاهای سر بسته که امکان استفاده از GPS وجود ندارد، بتوان از موقعیت یابی استفاده کرد.

از آنجایی که این سرویس تنها بر اساس شبکه تلفن همراه ایرانسل فعالیت می کند، امکان استفاده از آن در خارج از پوشش این شبکه وجود ندارد.


موضوعات مرتبط: فناوری و سیستم، فناوری ، سیستم، موبایل، ،
برچسب‌ها:
[ یک شنبه 10 فروردين 1393برچسب:, ] [ 17:41 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]

بلوتوث  قابلیتی است که به شما امکان ارتباط بین دستگاه ها را بدون وجود سیم می دهد که این قابلیت مطمئنا  در تبلت ها و گوشی های مدرن و لپ تاپ های جدید موجود است.

در ابتدای کار برای اینکه دو دستگاه بلوتو ثی بتوانند با هم کار کنند باید با هم جفت شوند.

۵ کار مفیدی که می توان با استفاده از قابلیت  بلوتوث  انجام داد به شرح زیر معرفی می شوند:

۱-انتقال اطلاعات بین موبایل و کامپیو تر شما می توانید گوشی هوشمند یا تبلت  و یا یک لپ تاپ و کامپیو تر رومیزی که دارای بلوتو ث هستند را با یکدیگر جفت کنید و از بلوتوث  برای ارسال و دریافت فایل ها استفاده کنید.

باید دستگاه موبایل و لپ تاپ را طوری تنظیم کنید که بتوانند همدیگر را پیدا کنند، در این صورت دستگاه ها می  توانند با هم ارتباط برقرار کنند بعد از برقراری اتصال از طریق Bluetooth file transfer یا انتخاب send a file و receive file اقدام به ارسال و دریافت فایل ها کنید.

۲- انتقال فایل ها بین کامپیوتر ها

دو کامپیو تر که دارای بلوتوث  هستند می توانند با هم جفت شوند و به شما امکان ارسال و دریافت اطلاعات را بدون سیم می دهند.

۳- به اشتراک گذاری شبکه اینترنت

Tethering اشتراک گذاری اتصال شبکه یک دستگاه با دستگاه دیگر است که از طریق آن می توانید به اینترنت متصل شوید بعضی از wfi استفاده می کنند ولی این کار از طریق بلوتوث  هم امکان پذیر است.

۴- اتصال لوازم جانبی به صورت بی سیم که اخیرا انواع مختلفی از لوازم جانبی دارای بلو توث هستند.

۵- افزودن قابلیت بلوتوث  به کامپیو تر رومیزیتان می توانید دانگل های بلو توث را تهیه کرده و آن را به پورت usb کامپیوترتان وصل کنید که اتصال بوسیله بلو توث امکان پذیر است.


موضوعات مرتبط: فناوری و سیستم، فناوری ، سیستم، موبایل، نرم افزار، ،
برچسب‌ها:
[ شنبه 9 فروردين 1393برچسب:, ] [ 10:33 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]

اگر صاحب یک دستگاه هوشمند هستید، مطمئناً مشکلاتی گریبان گیر شماست که در این مطلب راه حل هایی برای شما ارائه می شود.

۱- فضای کافی در اختیار ندارید؟ اگر آیفونی هستید که فضایی ۱۶ تا ۳۲ گیگابایتی در انتظار شماست، مگر اینکه از فضاهای ابری استفاده کنید. اما اگر اندرویدی هستید جدا از حافظه ای که شرکت سازنده در اختیارتان گذاشته، می توانید به یک کارت ۳۲ گیگابایتی هم مجهز شوید بعلاوه اینکه فضاهای ابری نیز در اختیار شما قرار گرفته اند.

با تمام نکات مثبت اندرویدی ذکر شده خوب است بدانید که دستگاه هایی که از OTG پشتیبانی کنند قابلیت اضافه شدن فلش مموری های معمول را به صورت حافظه جانبی به شما می افزاید.

۲- دوربینتان عکس های خوبی نمی گیردعموماً  دوربین گوشی های هوشمند، دوربین های خوبی هستند، اما شما قبل از گرفتن عکس یا فیلم از آن را تمیز کنید و تا حد امکان زوم نکنید، از لرزش دست خود بکاهید و دقت بیشتری روی سوژه داشته باشید.

۳- صفحه نمایش شما خیلی ظریف است. نیروی جاذبه زمین تمام مدت منتظر شکستن صفحه گوشی شماست، از یک قاب کیس حرفه ای استفاده کنید، درست است که قاب ها کمی از زیبایی ظاهر گوشی  شما می کاهد اما با کمی خرج کردن و خریدن یک قاب اصیل خواهید توانست هر دو ویژگی  زیبایی و امنیت را با هم داشته باشید.


موضوعات مرتبط: فناوری ، سیستم، موبایل، ،
برچسب‌ها:
[ جمعه 9 اسفند 1392برچسب:, ] [ 7:35 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]

 

حتما برای شما هم پیش آمده که گاهی احساس می کنید تبلت  تان واقعا کند شده و یا برای چند ثانیه هنگ کرده است. نکات زیر برای بالا بردن سرعت کمک تان می کند:‬

‬۱- تبلت یک وسیله ذخیره و بایگانی اطلاعات برای شما نیست. انتظار نداشته باشید که در کنار استفاده های روزمره تمامی فیلم های مورد علاقه شما و عکس های خانوادگی شما را ذخیره کند تا شاید شما روزی مایل به دیدن آن ها باشید. برای افزایش سرعت تبلت پیشنهاد می کنیم که فقط فایل هایی را که شما در طول روز به آن ها نیاز دارید روی تبلت ذخیره کرده و سعی کنید حافظه آن را خالی نگاه دارید.

۲- نصب نرم افزار روی تبلت بسیار راحت و ساده است اما بی دردسر نیست. برای افزایش سرعت تبلت از نصب هر نرم افزاری روی تبلت خود پرهیز کرده و تنها نرم افزارهایی را که از آن ها استفاده می کنید روی سیستم خود نگه دارید. اگر هم بعد از نصب یک نرم افزار به آن نیازی ندارید می توانید آن را از روی سیستم خود پاک کنید.

۳- در صورتی که یک نرم افزار اجازه می دهد آن را روی SD Card نصب کنید، بعد از نصب آن را به SD Card منتقل کنید. برای این کار می توانید از قسمت تنظیمات تبلت روی گزینه برنامه ها کلیک کنید.

۴- از نرم افزار های Tune up برای افزایش سرعت تبلت استفاده کنید. شمار بسیاری از این نرم افزارها برای تبلت آماده استفاده است.

۵- هر از چندگاهی بعد از گرفتن نسخه پشتیبان از تبلت آن را Reset factory کنید. این کار به شما کمک می کند که اولا یک خانه تکانی در نرم افزارها کرده باشید و دوما تبلت شما هم از شر اطلاعات و فایل های مزاحم راحت شود.

 


موضوعات مرتبط: برق و الکترونیک، فناوری و سیستم، فناوری ، سیستم، ،
برچسب‌ها:
[ سه شنبه 18 دی 1392برچسب:, ] [ 2:0 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]

 

به نظر شما مایکروفر بهتره یا آون توستر؟

 

البته که توستر بهتر از میکروویو است زیرا تنها با سیستم برق کار می کند و از امواج و مگنت خبری نیست. میکروویو که به اشتباه ماکروویو خوانده می شود، از ترکیب دو واژه مایکرو یا میکروMICRO(به معنی کوچک) وویوWAVE (به معنی موج) تشکیل شده است و به معنای امواج با طول موج کوتاه و تعداد نوسانات (فرکانس) بسیار بالا می باشد. فرکانس چنین امواجی، بین۳۰۰ مگاهرتز تا چند گیگاهرتز در ثانیه می تواند باشد. بُرد چنین امواجی کوتاه بوده و در حد چند متر است، ولی میزان نفوذ آن ها نسبتا بالا است و از درون ابر و غبار عبور می کنند. هر چه فرکانس بیشتر باشد، شدت نفوذ بیشتر ولی بُرد امواج، کوتاه تر می شود. به عنوان مثال هر چیزی که در مجاورت دستگاه نوسان ساز اجاق های میکروویو معمول قرار داشته باشد، به شدت تحت تاثیر ارتعاشات قرار می گیرد. در حالی که اگر نیم متر از منبع ارتعاش دور شود، قدرت امواج به یک صدم کاهش خواهد یافت.

 

 

 

 

امواج دارای طول موج کوتاه، هنگام برخورد به ماده، چنان موجب ارتعاش و تغییر قطب های منفی و مثبت موجود در آن می شوند که این جنبش بالای ملکول ها موجب به هم خوردن شدید آن ها و ایجاد اصطکاک درملکول ها و در نهایت سبب گرم شدن آن ماده می شود. در این میان نقش آب در درون ماده غذایی بارزتر است. زیرا ملکول های آب که قطبی هستند (همچون دیگر ملکول های قطبی)، بیشتر تحت تاثیر نوسانات قرار گرفته و به شدت شروع به جابه جایی در محل خود می کنند. به همین دلیل هر چه غذا رطوبت بیشتری داشته باشد سریع تر تحت تاثیر این امواج قرار می گیرد. البته امروزه اغلب دستگاه هایی که تحت عنوان میکروویو به فروش می رسند، علاوه بر لرزاننده ی (نوسان یا موج ساز) مورد بحث، دارای یک یا چند المنت (سیم فلزی ای که در مقابل جریان برق مقاومت بالایی دارد و موجب گرم شدن آن می شود) هستند که به عنوان گریل (کباب پز) و فر، داخل دستگاه قرار داده شده اند. چنین دستگاه هایی را به عنوان “میکروویو گریل دار” و یا “میکروویو+ گریل+ فر” و یا کامبینیشن (یعنی ترکیب چند دستگاه) می شناسند. معایب اجاق های میکروویو ۱- این دستگاه غذا را در مدت کوتاهی گرم می کند و یا می پزد. ولی غذای طبخ شده در آن چندان خوشمزه نیست. در ضمن در مورد استفاده از آن، چند نکته ی اساسی نیز وجود دارد. منبع ارتعاش در دستگاه میکروویو ثابت است و اگر غذایی در مجاورت آن باشد تنها بخشی که نزدیک منبع ارتعاش قرار دارد گرم می شود. میزان نفوذ امواج در ماده ی غذایی حدود ۳- ۵/۲ سانتی متر می باشد. در داخل دستگاه های قدیمی، چرخاننده ای وجود داشت که با حرکت دادن غذا در جلوی دستگاه های لرزاننده به تمام غذا، اجازه ی دریافت انرژی کافی برای گرم شدن را می داد. اغلب دستگاه های میکروویو علاوه بر سیستم چرخاننده، دارای پروانه ی (عموما فلزی) جداگانه ای نیز هستند که با جابه جا کردن هوا، به همه ی مواد غذایی گرما می رساند.

۲- براساس برخی مطالعات، ارتعاشات شدید میکروویو موجب پاره شدن دیواره ی سلول های غذاها و به هم ریختن ساختمان ظریف برخی مواد غذایی از جمله ویتامین ها شده و آن ها را به سرعت از بین می برد.

در ضمن در اثر به جا ماندن رادیکال های آزاد باقیمانده ی حاصل از ضایعات ویتامین ها و دیگر ملکول های تخریب شده، ممکن است درون غذا ترکیبات جدید خطرناکی ایجاد شود. برخی مطالعات، تغییراتی را در خون افراد استفاده کننده از غذاهای میکروویو شده گزارش نموده اند و همچنین احتمال سرطان زا بودن این دستگاه را مطرح کرده اند.

۳- نمی توان از هر نوع ظرفی در اجاق های میکروویو استفاده کرد. زیرا برخورد امواج با سطح فلزات، ممکن است موجب ایجاد شعله و آتش سوزی و حتی انفجار دستگاه شود. اکنون ظروف فلزی مخصوصی جهت استفاده در میکروویوها ساخته شده است. امروزه ظروف فراوانی با برچسب “قابل استفاده در میکروویو” در معرض فروش هستند، ولی اینکه برای کنترل کیفیت و سلامت آن ها از کدام استاندارد استفاده شده و یا باید استفاده شود به طور دقیق مشخص نیست. برخی ظروف پلاستیکی غیر استاندارد، هنگام تماس با مواد داغ، پلیمرهای شیمیایی منتشر می کنند که برای بدن انسان ایجاد مسمومیت کرده و مصرف غذاهای گرم شده در این ظروف را خطرناک می سازد. به همین دلیل توصیه نمی شود غذا یا نوشیدنی های داغ را در ظروف پلاستیکی نگهداری و یا سرو نمایند.

 

 

 

بحث ضررهای ناشی از استفاده از این دستگاه در طبخ و گرم کردن غذا، از مدت ها پیش مطرح بوده است. طبق نظر مخالفان با استفاده از این دستگاه، امواج این دستگاه علاوه بر ضایعات مواد غذایی، ممکن است به افراد نیز برخورد کرده و موجب ضایعاتی در بدن آن ها شود. طبق مطالعات علمی، حتی استفاده ی طولانی مدت از دستگاه(میکروویو)، به دلیل وجود امواج با طول کوتاه موجب ایجاد ضایعات و سرطانی کردن بافت های بدن فرد استفاده کننده می شود. موادی از نشت امواج حاصل از اجاق های میکروویو گزارش شده که در دراز مدت موجب نابودی برخی افراد استفاده کننده شده و حتی به مرگ برخی آن ها نیز انجامیده است. فرهای میکروویو امروزی نسبت به اولین نسل این دستگاه ها (که بیش از سی سال پیش به بازار آمدند) ایمنی بیشتری دارند. امکان خروج امواج از آن ها بسیار کمتر است و معمولاً در کارخانه توسط دستگاه های حساس، آزمایش و کنترل می شوند. در ضمن این اجاق ها (چه انواع قدیمی و چه انواع پیشرفته ی امروزی)، هیچ نوع تشعشع رادیو اکتیویته ای تولید نمی نمایند. علاوه بر نکات یاد شده، سوختگی ناشی از استفاده از این دستگاه نیز مطرح است، ولی نسبت به سایر روشهای پخت ،احتمال سوختگی کمتر است.

پختن تخم مرغ در این دستگاه، گاه به انفجار آن در محوطه ی اجاق میکروویو منجر می شود. گرم کردن شیر در ظروف شیشه ای، سبب می شود حرارت شیر بسیار بیشتر از حرارت ظرف آن باشد. نوشیدن چنین شیری موجب سوختگی شدید هم گردیده است.

در ضمن مواردی از کاهش سطح هموگلوبین خون در اثر مصرف شیر گرم شده با مایکروویو نیز گزارش شده است. همچنین هنگام گرم کردن شیر مادر ( منظور شیر مادر نگهداری شده در فریزر می باشد) در میکروویو، ایمنوگلبولین های موجود در شیر مادر به سرعت تخریب می شوند. به همین دلیل استفاده از این دستگاه در گرم کردن غذای کودکان توصیه نمی شود. مثال دیگر از تفاوت گرمایی مواد مختلف هنگام گرم کردن آن ها در اجاق میکروویو، گرم کردن غذاها در ظروف سفالی است. ظروف سفالی معمولا از مواد داخل آن گرم تر می شوند. دست زدن به این ظرف موجب سوختگی می شود. به عنوان نمونه ای دیگر، هنگام استفاده از اجاق میکروویو جهت گرم کردن نان شیرینی مربایی، مربای درون شیرینی به شدت گرم می شود در حالی که بقیه ی مواد هنوز خیلی گرم نشده اند.هوای داخل دستگاه میکروویو، بسیار خنک ترازغذ ای در حال پخت و یا گرم شدن است. زیرا ارتعاشات تولیدی اجاق میکروویو، موجب لرزش ملکول های غذایی و همچنین ملکول های هوا می شود؛ ولی این ارتعاشات به گرم شدن هوا نمی انجامد. موفق باشید

 

خانم آیت اللهی

فوق لیسانس تغذیه

 

 

 


موضوعات مرتبط: فناوری و سیستم، سیستم، صنایع غذایی، ،
برچسب‌ها:
[ چهار شنبه 25 ارديبهشت 1392برچسب:, ] [ 17:1 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]



نكته های كليدي در خريد تبلت‌ TABLET-SMARTPHONE

انتخاب رايانه‌هاي لوحه‌اي (TABLET) و تلفن‌هاي همراه هوشمند (SMARTPHONE) براي خريد با اين تنوع بي‌حد و حصر كار چندان ساده‌اي نيست. با توجه به اين همه مدل و سيستم عامل (OS) اندرويد و IOS رايانه لوحه‌اي، ما در اينجا قصد داريم هشت نكته كليدي مهم را جهت راهنمايي شما براي تصميم‌گيري صحيح در انتخاب خريد رايانه‌هاي لوحه‌اي يا تلفن‌هاي همراه هوشمند تبلتي شرح دهيم:


موضوعات مرتبط: فناوری ، سیستم، رایانه ، ،
برچسب‌ها:
ادامه مطلب
[ پنج شنبه 17 اسفند 1391برچسب:, ] [ 22:44 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]

سیستم محرکه آسانسورهای سریع  محدودیت دیگر گیربکس در بالابرها بالا رفتن صدای گیربکس در هنگام افزایش سرعت خروجی است که توسط دنده حلزونی تولید می گردد. به دلایل ذکر شده، علی رغم مناسب بودن بالابرهای گیربکس دار برای سرعت های 5/2-2 متر بر ثانیه، از این نوع بالابرها استفاده نمی شود در نتیجه، به نظر می رسد گیربکس حلزونی که برای سرعت های پایین کاملاً مناسب می باشد، راه حل منطقی ای برای سرعت های بالا نیست.

انواع گوناگونی از گیربکس ها نیز که در صنعت کاربرد دارند برای این منظور پیشنهاد گردیده اند و همچنین مدتی پیش سیستم کششی تسمه ای پیشنهاد و عرضه گردید ولی هیچکدام با استقبال چندانی روبرو نشدند.

2.بالابرهای بدون گیربکس (Gearless Hoist Machine)

از بالابرهای بدون گیربکس مدت هاست که برای آسانسورهای سرعت بالا استفاده می شود. این بالابرها فاقد گیربکس بوده و فلکه کشش مستقیماً به شفت یک موتور الکتریکی متصل می باشد. ترمز الکترومکانیکی نیز به طور مستقیم بر روی شفت موتور اعمال می شود.

به دلیل استفاده از گیربکس های کاهنده سرعت (دور ) این گونه موتورها بایستی گشتاور خروجی بسیار بالایی در دورهای پایین تولید کنند و به همین دلیل ابعاد این گونه موتورها بایستی بسیار بزرگ طراحی شود. کاربرد بالابر بدون گیربکس در سرعت های پایین بسیار آسان تر است. یک مبدل ولتاژ و فرکانس در سر راه منبع تغذیه و موتور قرار می گیرد که قادر است به راحتی منحنی شتاب مثبت و شتاب منفی را در این گونه آسانسور ها کنترل نماید. درگذشته و قبل از رایج شدن کاربرد مبدل های ولتاژ و فرکانس از موتورهای DC برای کنترل این منحنی ها استفاده می گردید. موتورهای DC اگرچه دارای قابلیت کنترلی بسیار بالایی می باشند ولی به دلیل گران بودن آنها و نیز هزینه های بالای تعمیر و نگهداری به جز استفاده در آسانسورهای سنگین در سایر موارد فاقد توجیه اقتصادی می باشند.

در اثر پیشرفت های فنی در زمینه الکترونیک قدرت و مگنت های دایمی ، در سالیان اخیر بالابرهای بدون گیربکس در صنعت رایج شده اند. این موتورهای AC که توسط مبدل های ولتاژ-فرکانس کنترل می شوند علاوه بر توانایی کنترل پذیری بسیار بالا از نظر اقتصادی در مقایسه با موتورهایDC بسیار مقرون به صرفه بوده و از نظر ابعاد نیز کاملاً مناسب کاربرد در آسانسورهای تا یک متر بر ثانیه می باشند.

3.بالابرهای بدون گیربکس با موتورهای سنکرون و آسنکرون

موتورهای مورد استفاده در بالابرهای بدون گیربکس را موتورهای سنکرون می نامند. این موتورها به موتورهای DC بدون زغال (Brushless) و یا اختصاراً موتورهای بدون زغال معروف اند. زیرا این موتورها از نظر مشخصه های فنی کاملاً شبیه موتورهای DC بوده ولی فاقد زغال می باشند.

سابقه کاربرد این گونه موتورها در صنعت به 20 سال پیش بر می گردد. از این گونه موتورها در ماشین افزارها، ماشین های مورد استفاده در صنعت چوب، ماشین های بسته بندی و مشابه آنها استفاده می شده است. مدت کوتاهی است که از کاربرد این گونه موتورها در صنعت آسانسور نیز استفاده می شود.

در این گونه موتورها، سیم پیچی استاتور در داخل قرار دارد و موتور که مگنت های دایمی بر روی آن قرار دارند در سطح بیرونی واقع شده اند و از سطح خارجی موتور به عنوان دیسک ترمز استفاده می شود. نیروی وارده توسط مگنت های دایمی از قطر محیط چرخش آنها مستقل می باشد و به دلیل همین امتیاز است که می توان آنها را در بزرگترین قطر ممکن چرخش داد تا بدین ترتیب حداکثر گشتاور موردنیاز حاصل شود.

در نتیجه در این گونه موتورها اگرچه قطر آنها بین (80-50 سانتیمتر) افزایش پیدا می کند اما پهنای موتور به صورت قابل توجهی کاهش می یابد و لذا مجموعه ابعاد این نوع بالاتر حتی نسبت به کوچکترین بالابرهای گیربکسی بسیار کوچکتر است. برای دستیابی به گشتاور موردنیاز در این گونه موتورها استفاده از یک ردیف مگنت دایمی در دایره ای با قطر بالا کافی به نظر می رسد. همچنین دراین گونه موتورهای سنکرون امکان افزایش قطب های موتور (تا حد 100 قطب) فقط با افزایش قطر موتور امکان پذیر می باشد بدون این که طول و (پهنای ) موتور افزایش یابد. در حقیقت، پهنای این موتورها با پهنای مگنت های دایمی نسبت مستقیم دارد. به عنوان مثال برای یک آسانسور 8نفره با سرعت یک متر بر ثانیه در سیستم 1: 2 پهنای این مگنت ها کمتر از 4 سانتی متر می باشد. مگنت ها گاهی با فاصله حدود 30 میلیمتر از یکدیگر چیده می شوند. استفاده از تعداد زیادی قطب سبب کاهش اندازه واکنش آرمیچر در لبه های قطب گردیده و به طبع آن ضخامت قطب ها (و هزینه آنها) کاهش می یابد.این به نوبه خود سبب کاهش ضخامت استاتور گردیده و دستگاه بالابر دارای ابعاد کوچکتر خواهد شد. قسمت های فعال استاتور و موتور در چنین حالتی به صورت دو تاج روبروی هم قرار می گیرند.

در یک چنین حالتی به بهای افزایش پیچیدگی و هزینه های تولید، ابعاد موتور تا حد قابل توجهی کاهش می یابد. با توجه به پهنای بسیار کم این موتورها، در ابتدای کار از آنها در آسانسورهای بدون موتورخانه استفاده می شد. امروزه با پیشرفت دانش ساخت و فن آوری صنعتی استفاده از این بالابرها در آسانسورهای سرعت پایین نیز در حال گسترش است.

4.بالابرهای بدون گیربکس در آسانسورهای فاقد موتورخانه (Roomless)

پیش ازپیدایش بالابرهای بدون گیربکس در شکل کنونی آنها،برای آسانسورهای بدون موتورخانه در بالای چاهک از بالابرهای هیدرولیک استفاده می شد اما در حال حاضر ابعاد کوچک این بالابرها امکان نصب آنها را در داخل چاهک آسانسور فراهم آورده است. به دلیل پهنای بسیار کم (تا حد 20 سانتیمتر) نصب این گونه موتورها در داخل چاهک آسانسور بسیار شایع شده است. به ویژه در مواقعی که امکان فراهم نمودن موتورخانه در بالا یا پایین چاهک وجود نداشته و یا اینکه به معماری ساختمان لطمه وارد می کند.

5.بالابرهای بدون گیربکس برای ظرفیت های بالا

بالابرهای بدون گیربکس با موتورهای سنکرون در حال حاضر جهت سرعت های پایین و ظرفیت متوسط مورد استفاده قرار می گیرند (1000 کیلوگرم در سرعت یک متر بر ثانیه). برای سرعت ها و ظرفیت های بالاتر در این گونه بالابرها از موتورهای آسنکرون استفاده می شود که دلیل آن مزیت های فنی و اقتصادی موتورهای آسنکرون می باشد. مگنت های دایمی قطعات بسیار گران قیمتی می باشند و در کاربردهای سرعت و ظرفیت بالا موتور سنکرون برخی از امتیازهای خود را از بین می برند.

این محدودیت ها عبارتند از:

این گونه آسانسورها طبعاً دارای موتورخانه بوده و بنابراین ابعاد بالابر چندان موردنظر نمی باشد.

درسرعت های بالا، کاهش تعداد قطب های موتور جهت جلوگیری از اتلاف توان ضرورت دارد و بنابراین موتور سنکرون با داشتن قطب های زیاد، امتیازی نخواهند داشت.

اختلاف بین بازدهی موتور سنکرون و موتور آسنکرون در سرعت های بالا کاهش می یابد (بازدهی موتور سنکرون بالاتر از موتور آسنکرون می باشد). در هر صورت، امتیازات هر دو نوع موتور بالابر قابل توجه هستند. این گونه موتورها به دلیل سادگی ساختار و کاهش قابل توجه قطعات دارای هزینه های نگهداری بسیار پایین تری بوده و قابلیت تعمیر و جایگزینی آنها بسیار بالاتر از بالابرهای گیربکسی است.

در هر دو نوع این موتورها اتلاف انرژی در استاتورهای بیرونی اتفاق می افتد و بنابراین برخلاف موتورهای DC نیازی به سیستم خنک کننده وجود ندارد. بر این اساس، مقاومت این موتورها در محیط های رطوبتی و گرد و غبار بالاتر بوده و به دلیل عدم استفاده از روغن در بالابرهایی که با این نوع موتورها ساخته می شوند، سازگاری با محیط زیست نیز بالاتر است.

در حقیقت، موتورهای با پهنای کم نیازی به سیستم خنک کننده ندارند و فقط در صورت افزایش سرعت و ظرفیت آسانسور و به طبع آن ابعاد موتور، از یک سیستم خنک کننده خارجی استفاده می شود.

کنترل الکتریکی

بالابرهای بدون گیربکس همواره به همراه یک دستگاه الکترونیکی مورد استفاده قرار می گیرند. این کنترل کننده موتور بالابر، در واقع یک مبدل ولتاژ – فرکانس پیشرفته است که در نوعی از آن گشتاور خروجی موتور در شرایط متفاوت بار به صورت برداری کنترل می شود.

نحوه حرکت و کارکرد آسانسور بستگی کاملی به ویژگی های موتور و کنترل کننده دارد به گونه ای که در صورت عدم استفاده از تجهیزات مناسب و یا عدم تطابق موتور و کنترل کننده آن، مشکلات زیر بروز خواهد کرد:

حرکت فلکه کشش در اثر باز شدن ترمز

در این حالت یک گشتاور نامتعادل به سرعت اعمال شده و لذا پاسخ بسیار سریعی برای محو کردن اثر حرکت لحظه ای فلکه کشش مورد نیاز است، به گونه ای که این حرکت در کابین احساس نشود.

یکنواختی حرکت.

سیستم کابین -بکسل- وزنه تعادل در ماهیت خود دارای بسامد نوسانات طبیعی خود می باشد. مقدار این بسامد از نظر اندازه مشابه بسامد نوسانات سرعت زاویه ای فلکه کشش می باشد که عمدتاً از مشکلات احتمالی در اتصال (کوپلینگ) احساسگر سرعت (speed sensor) و وجود اشکالات ماهوی در منحنی خروجی کنترل دستگاه کنترل کننده دور موتور ناشی می شود. این اشکال می تواند ناشی از ماهیت سویچینگ ترانزیستورهای قدرت (IGBT) در دستگاه مبدل ولتاژ- فرکانس باشد.

دقت و مشخصات فنی احساسگر سرعت دارای نقش بسیار حیاتی است. به همین دلیل، استفاده از انکودرهای با دقت حداقل 10000پالس در هر دور ضروری است.

مصرف انرژی.

آسانسورهای سرعت بالا عمدتاً دارای ظرفیت های بالای حمل مسافر یا بار هستند (1000 کیلوگرم و بیشتر) و بنابراین مصرف انرژی آنها نیز بالاست. از سوی دیگر بالابرهای بدون گیربکس به دلیل بازدهی بسیار بالا دارای خاصیت برگشت پذیری (Reversibility) بالایی نیز هستند. بنابراین، با توجه به ماهیت ترمز الکتریکی (Electrical Stop) در این گونه آسانسورها (کاهش سرعت در منحنی حرکت تا حد ایست کامل توسط موتور انجام شده و پس از توقف کامل، ترمز الکترومکانیکی وظیفه نگهداشتن و حمایت از ایست را برعهده دارد) در مرحله ترمز (کابین خالی رو به بالا و کابین پر رو به پایین) انرژی ناشی از ترمز دارای مقادیر بسیار بالایی است که در مقاومت های حرارتی مخصوصی تلف می شود.

دریکی دو سال اخیر، برخی سازندگان برای حل این مشکل، دستگاه های کنترل دور خود را به وسایلی مجهز کرده اند که قادر است انرژی ترمز را به جای اتلاف به صورت حرارت مجدداً به شبکه تزریق نماید و این نقطه عطفی در صرفه جویی انرژی در این گونه بالابرها است. بدین ترتیب علاوه بر کاهش یا حذف کامل شوک های وارده به شبکه در هنگام استارت موتور، انرژی جنبشی ذخیره شده در کابین در زمان حرکت، در هنگام کاهش سرعت به صورت انرژی پتانسیل ذخیره می شود و این صرفه جویی به حدی است که گاهی بابرق مصرف شده برای کشش برابری می کند.

جمع بندی

بالابرهای بدون گیربکس امروزی با موتورهای سنکرون یا آسنکرون نیازهای حیاتی آسانسورهای مدرن را به خوبی برآورده می سازند. سرعت بالا، نرمی و راحتی مطلوب مسافر، مصرف بسیار پایین انرژی برق، کاهش ضربات الکتریکی بر روی شبکه برق ورودی و تأسیسات ساختمان ها، هزینه های نگهداری پایین و عدم نیاز به سیالات آلوده کننده محیط از مهم ترین ویژگی های این نوع بالابرهای آسانسور می باشند.

از طرف دیگر، کاهش ابعاد این گونه ماشین ها سبب گسترش استفاده آنها در موارد خاص (سانسورهای بدون موتورخانه) گردیده و تحولی در معماری نوین به شمار می روند.

جای تردید نیست که با پیشرفت فن آوری مهندسی در سالیان آتی و کاهش هزینه های تولید، این گونه بالابرها جایگزین مناسبی برای انواع مرسوم بالابر گیربکس دار خواهند بود

منبع : www.parslift.com


موضوعات مرتبط: سیستم، ،
برچسب‌ها:
[ شنبه 14 بهمن 1391برچسب:, ] [ 15:45 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]
صفحه قبل 1 صفحه بعد
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

به وبلاگ حرفه وطن خوش آمدید
نويسندگان
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان حرفه وطن و آدرس herfevatan.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آرشيو مطالب
اسفند 1396
فروردين 1396 اسفند 1395 بهمن 1395 دی 1395 خرداد 1395 فروردين 1395 آذر 1394 شهريور 1394 مرداد 1394 تير 1394 خرداد 1394 ارديبهشت 1394 فروردين 1394 اسفند 1393 بهمن 1393 دی 1393 آذر 1393 آبان 1393 مهر 1393 شهريور 1393 مرداد 1393 تير 1393 خرداد 1393 ارديبهشت 1393 فروردين 1393 اسفند 1392 بهمن 1392 دی 1392 آذر 1392 آبان 1392 مهر 1392 شهريور 1392 مرداد 1392 تير 1392 خرداد 1392 ارديبهشت 1392 فروردين 1392 اسفند 1391 بهمن 1391 دی 1391
امکانات وب

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 19
بازدید دیروز : 3
بازدید هفته : 19
بازدید ماه : 2140
بازدید کل : 218271
تعداد مطالب : 511
تعداد نظرات : 65
تعداد آنلاین : 1



Alternative content



استخاره آنلاین با قرآن کریم


تعبیر خواب آنلاین

خطاطي نستعليق آنلاين